De resultaten van Pintar en Bolivia waren de afgelopen maanden zo positief dat het project inmiddels is uitgebreid tot vier locaties in Bolivia. Diverse studenten en vrijwilligers, zowel internationaal als lokaal, hebben een bijdrage geleverd aan de verdere ontwikkeling van het project. Daarnaast zijn er al twee exposities gehouden van het gemaakte werk. Tot slot heeft het project een grote donatie ontvangen in de vorm van artistieke materialen.

Bovengenoemde ervaringen maken dat ik het project ga onderbrengen in een stichting. Graag wil ik de start van de stichting markeren met een bijzondere gebeurtenis. Om dit mogelijk te maken biedt Van der Valk Hotel Houten mij de gelegenheid een benefietdiner te organiseren, die zal plaatsvinden op zondag 11 juni 2017.
Tijdens dit diner zal het startschot worden gegeven voor de stichting. Behalve dat er verdiepende informatie wordt gegeven over de stichting zelf, zal er een gastspreker aanwezig zijn die u meer zal vertellen over de effecten van Art Therapy. Tevens zal er de gehele avond live muziek aanwezig zijn. De opbrengst van deze avond komt geheel ten goede aan het werk van Pintar en Bolivla.

Namens ‘Pintar en Bolivia’ nodig ik u graag uit om op 11 juni 2017 bij het diner in het Van der Valk Hotel Houten aanwezig te zijn.

De prijs per persoon voor deelname aan het benefietdiner bedraagt € 37,50
Bestel uw ticket(s) via: pintarenbolivia@gmail.com

 

BEKIJK DE OFFICIËLE UITNODIGING HIER ONDER:

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.