Officieel een Stichting

Na ruim 1,5 jaar tijd, waarbij ‘Pintar en Bolivia’ twee keer een pilot-project heeft uitgevoerd, oprichter Lisan twee keer naar Bolivia is afgereisd, er in 2016 succesvol een crowdfundingsactie is georganiseerd en als klap op de vuurpijl binnenkort het grote benefietdiner! Is Pintar en Bolivia nu dan echt officieel een Nederlandse Stichting geworden. En wat zijn wij daar trots op! In het bestuur hebben Annette de Jong (secretaris) en Marianne van der Giessen (penningsmeester) plaatsgenomen. De Stichting bestaat uit een jong, ambitieus team die zin hebben om aan de slag te gaan en de stichting tot een succes te leiden!

 

Notariskantoor Van Hengstum & Stolp

Met dank aan notariskantoor Van Hengstum & Stolp is ‘Pintar en Bolivia’ op 30 mei j.l. officieel een stichting geworden. Graag willen wij notaris Bas Leenders enorm bedanken voor zijn betrokkenheid en hulp bij de totstandkoming van de stichting. Op Hockeyclub Houten, de plek waar wij eens elkaar allemaal zijn tegengekomen, werden de notariële akten getekend en werd onder het genot van een glas champagne de officiële totstandkoming feestelijk gevierd.

 

Wij hebben er zin in!

Met veel trots en enthousiasme kan het bestuur van de Stichting mededelen dat wij zin hebben om aan de slag te gaan met het verder ontwikkelen van Pintar en Bolivia. Gezamenlijk kijken wij uit naar het geen de toekomst onze stichting zal gaan brengen. Met passie, ambitie en wilskracht willen wij de werkzaamheden succesvol voort zetten zonder het doel van de stichting voorbij te streven. Zowel vanuit Nederland als in Bolivia zal de stichting actief zijn. Wilt u op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Pintar? ‘Join’ dan onze Facebook pagina voor altijd het laatste nieuws!